Oeps! Geen kortingscodes gevonden

Er zijn voor deze winkel nog geen kortingcodes beschikbaar, kom later nog eens terug!

Bemz

Bemz is een Scandinavisch designbedrijf dat producten maakt waarmee je je IKEA-meubilair een persoonlijke look en een tweede leven geeft.

Wij maken van allerlei hoogwaardige stoffen unieke, op maat gemaakte designhoezen waarmee je je bank, stoel of fauteuil van IKEA een nieuwe look geeft die helemaal op jouw persoonlijke stijl aansluit. Ben je op de oorspronkelijke hoes uitgekeken? Of is de hoes beschadigd geraakt? Met onze hoezen hoef je het meubelstuk niet weg te doen, maar kun je het gewoon houden.

 

ONS OOG VOOR DUURZAAMHEID

Bemz is een trendbewust designbedrijf met een goed geweten. Wij zorgen ervoor dat je thuis een leuke look creëert – met een goed gevoel. We ontwerpen en maken hoezen altijd op een bewuste manier, met minimale verspilling en maximaal respect voor de planeet.

STIJL EN DUURZAAMHEID BINNEN HANDBEREIK

In 2005 begon Bemz met de productie van hoezen voor de meest verkochte stoelen, fauteuils en banken van IKEA, inclusief modellen die niet meer leverbaar zijn. De bedoeling was om meubilair een nieuwe, unieke look te geven, zodat het ook langer kon meegaan. Het is immers zonde om een prima IKEA-meubelstuk weg te gooien alleen maar omdat de oorspronkelijke hoes beschadigd is geraakt of omdat je erop uitgekeken bent. We hebben daarnaast een aanvullend textielassortiment voor thuisgebruik – met onder andere gordijnen, hoeslakens, bedrokken en kussenslopen – dat online verkrijgbaar is in 42 landen over de hele wereld. Zo creëer je thuis echt een unieke, samenhangende sfeer.

MAXIMALE PERSONALISATIE, MINIMALE VERSPILLING

Bij Bemz geloven we dat je huis een afspiegeling vormt van je eigen persoonlijkheid. Daarom telt ons assortiment ontzettend veel stoffen – waarvan sommige ontworpen door beroemde designers – die je als basis kunt gebruiken voor zo ongeveer al onze producten. Bemz gaat over keuze: jij kiest de producten die je wilt, vindt inspiratie en tips op onze website – en je mag altijd contact met ons opnemen – en probeert gratis monsters van de favoriete stoffen die je mooi vindt. We zitten bij Bemz niet te wachten op onverkochte artikelen die in een groot magazijn op de planken liggen te verstoffen. Daarom maken we al onze artikelen 100% op maat – en kan het soms tot 4 weken duren voordat je je product hebt. Al onze artikelen kunnen overigens gewoon in de wasmachine. Logisch ook, want zo gaan ze nóg langer mee!