Pak actie
100% Success

 

Huur een camper bij Camperdays en ervaar een uniek vakantiegevoel!

Afhankelijk van het voertuigtype is plaats voor paren tot hele gezinnen. Doorgaans hebben alle modellen een uitgebreide uitrusting die het voertuig een comfortabele begeleider maakt en een plek om op reizen tot rust te komen. Hier vindt u slaapplaatsen en ruimte om te ontspannen, kunt samen koken en de volgende route plannen.

Daarbij hebben de voertuigen altijd een functionele en intelligente ruimtelijke indeling: grote campers zijn bijvoorbeeld voorzien van een apart woon- en slaapgedeelte en alkoofbedden boven de bestuurderscabine. Ook kunnen de zitplaatsen in het interieur vaak ’s nachts worden omgezet tot comfortabele ligplaatsen. Vooral kleinere modellen beschikken vaak over slide-out-bedden, waarbij de zijwanden van het voertuig voor meer ruimte naar buiten kunnen worden geschoven.

Kookplaten, koelkasten en vriesvakken zorgen bovendien voor een optimale catering aan boord, wc en douche maken ook deel uit van de standaarduitrusting van veel modellen. Met een camper huurt u een hotel op vier wielen en profiteert u naast de uitrusting van een hoge mobiliteit die u onafhankelijk van het weer laat reizen. Bij een dag met aanhoudende regen bijvoorbeeld bent u daardoor geen vakantiedag kwijt – rijd gewoon de zon tegemoet!