Oops! Geen actie gevonden

There are no coupons for this store, please come back later.

NA-KD

De hotste online webshop die je de beste fashion items en accessoires brengt van de wereld. Als klant, maak je deel uit van wat we allemaal doen. We bieden elke dag de nieuwste items aan met gratis levering en retours. Ons doel is om onze klanten de beste online shopping ervaring aan te bieden. Sinds 2015, geboren in Zweden, zijn we klaar om de fashion wereld over te nemen en te bewijzen dat kleding trendy en betaalbaar is. We werken nauw samen met onze merk ambassadeurs en content creators van over de hele wereld en streven we ernaar om onze klanten de nieuwste en meest trendy stijlen op verschillende kanalen aan te bieden.

Onze designs zijn voor jou gemaakt en geven je de vrijheid om jezelf te uiten aan de hand van fashion. Zoals we weten is fashion geen noodzaak maar een deel van je eigen DNA, hierdoor verzekeren we om de laatste trend aan te bieden aan de beste prijzen. Ontdek onze uitgebreide collectie van zomerjurken, t-shirts, sweatshirts, knitwear, bikini’s, badpakken en jeans van boyfriend modellen tot high waist broeken zodat je je nieuwste favoriete item kan terugvinden. Voeg een final touch toe aan je outfit met onze juwelen en schoenen om er fashionable uit te zien waar je ook gaat.

Fashion Forward

Steeds op zoek naar outfit inspiratie? Onze sociale mediakanalen zijn continue up to date met nieuwe content en nieuwe stijlen die in de mode zijn. We houden van social media en we weten dat jij er ook van houdt! NA-KD is digitaal bekend – we zijn online geboren en willen continue uitbreiden en verbeteren om jou een ultieme shopping experience aan te bieden…dag en nacht. Ons geheim tot succes? We werken met ongelofelijke toegewijde en getalenteerde mensen in ons team die hard werken om jou de hotste items aan te bieden in de damesmode. Gecombineerd met nauwe samenwerkingen met enkele van de meest bekende influencers in deze branche, kunnen we nog meer aanbieden voor onze volgers.

Het belangrijkste voor ons, is dat je je comfortabel voelt met wat je draagt. Onze stijlen zijn uniek net als onze volgers, daarom willen we je alles bieden van sprankelende feestjurken, prachtige oorbellen en hoge hakken tot comfortabele joggings, hoodies en sneakers. Wil je opvallen of loop je liever rond met een basic outfit, ongeacht wat je doet – wij zullen je voorzien van de juiste outfit.

Vind al je favoriete fashion merken op NA-KD.com, zoals Calvin Klein, Boohoo, Fila, Rut&Circle, Trendyol, Mango, Sisters Point en zoveel meer!