22% korting op een giga PC | PCSpecialist

Code Verloopt 1 augustus 2022

 

 

NLA22 Pak code
100% Success
Pak actie
100% Success

PC Specialist

PCSpecialist is een fabrikant van computers en laptops die een groot aantal prijzen en positieve beoordelingen van klanten heeft verdiend.

  • In tegenstelling tot andere bedrijven weten we waar we het over hebben. We zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en hebben een team van ware enthousiastelingen in plaats van medewerkers die alles braaf uit een boekje hebben geleerd en zich in een kantoor aan de andere kant van de wereld bevinden. We zijn bereid om op ons telefoonnummer voor goedkope gesprekken uitgebreid met u te bespreken welke computer het best op uw behoeften aansluit.
  • Onze garanties betreffen onder andere een gratis dienst voor ophalen en opnieuw bezorgen. Er zijn geen verborgen kosten als uw computer een storing in de hardware blijkt te hebben – we halen het apparaat kosteloos op en retourneren het. Laat u niet bedotten. Denk niet dat u bij onze concurrenten een garantie van drie jaar krijgt. Sommige bedrijven bieden een garantie van drie jaar die in werkelijkheid bestaat uit een garantie van 1 jaar voor onderdelen en drie jaar voor arbeid, maar zonder gratis ophaaldienst, zodat hun dienstenpakket schril afsteekt bij het onze.
  • U kunt met onze systeembouwer kiezen uit meer dan tweehonderd verschillende onderdelen en honderden mogelijke configuraties en dat betekent dat u alles wat u nodig hebt online kunt bestellen en niet her en der hoeft te zoeken naar verschillende onderdelen.
  • We hebben een eigen bedrijfsidentiteit, zijn BTW-geregistreerd en verschuilen ons niet achter een postbusnummer of een e-mailadres. U kunt ons bellen of een afspraak maken als u denkt dat dit nodig is.
  • Onze computers zijn waarschijnlijk de goedkoopste die u kunt krijgen en gezien de kwaliteit van de onderdelen, zouden onze prijzen veel hoger moeten zijn. We gebruiken geen goedkope onderdelen om op prijs te concurreren. Bel gerust een van onze concurrenten om te vragen wat voor merk RAM of moederbord ze gebruiken en vergelijk hun merken met de onze.