Pak actie
100% Success

 

Teva

BOUWEN AAN ONS ERFGOED, SINDS 1984

De originele sportsandaal ontstond in 1984 aan de oevers van de Grand Canyon. Om te voorkomen dat zijn slippers met de stroom zouden worden meegevoerd, bond een vindingrijke riviergids twee horlogebandjes van klittenband om een paar oude teenslippers. En voilà, de Teva.

In de jaren daarop heeft Teva diezelfde pioniersgeest en de vrijheid om te blijven ontdekken, weten te behouden.

ONZE FILOSOFIE

Het originele icoon ontstond om mensen de vrijheid te geven om rond te kunnen zwerven. Mensen die erop uit zijn dingen te beleven en contacten te leggen in welke vorm dan ook, willen wij inspireren. Dat ultieme idee van vrijheid hanteren we vandaag de dag nog steeds. We leven voor die momenten waarop je mond openvalt. Voor het steeds weer ontdekken van iets nieuws om ons over te verwonderen – in het alledaagse en het verhevene. We blijven hunkeren naar kennis die wordt opgedaan door het beleven van de wereld, via verschillende culturen, mensen en plekken. Dag in dag uit willen we de gids zijn van jouw avontuur, hoe dat er ook uitziet.

INNOVATIE EN VAKMANSCHAP

Over elke centimeter van onze schoenen is nagedacht. Onze tijdloze en onverwoestbare bandjes worden voortdurend opnieuw bekeken en door onze ontwerpers van over de hele wereld van andere patronen voorzien. Per 2020 zijn alle iconische bandjes in onze hele productlijn gemaakt van traceerbaar, verifieerbaar gerecycled plastic. We willen dat diegenen die na ons komen de vrijheid hebben om morgen het buitenleven te kunnen ontdekken en daarom verkleinen we vandaag onze voetafdruk.