Oeps! Geen kortingscodes gevonden

Er zijn voor deze winkel nog geen kortingcodes beschikbaar, kom later nog eens terug!

Wellsana – Uw online zorgwinkel!

Een goede gezondheid is een waardevol bezit! Als online zorgwinkel helpt Wellsana u om uw leven zo aangenaam en comfortabel mogelijk in te richten. Bij Wellsana begrijpen we dat ouderen specifieke behoeften hebben. Daarom vindt u in onze online shop een ruim assortiment aan praktische hulpmiddelen, gezondheidsproducten, kleding en cosmetica. Allemaal producten die u helpen zo fit en vitaal mogelijk te blijven.

Zorgwinkel Wellsana – Uw specialist in gezondheid voor lichaam en geest

Ons ruime aanbod aan hulpmiddelen voor gezondheid en geest helpt u dagelijkse bezigheden makkelijker te maken. Ondervindt u bijvoorbeeld moeilijkheden bij het lezen van de krant of bij het kijken naar de televisie? Dan kunt u bij Wellsana terecht voor verschillende auditieve en visuele hulpmiddelen. Een gehoorapparaat kan ervoor zorgen dat u de televisie, maar bijvoorbeeld ook uw visite, weer goed kunt horen. Een seniorentelefoon maakt het plegen van een telefoontje weer makkelijk! Extra grote toetsen, snelkeuzetoetsen en een luidspreker zorgen voor probleemloos telefoneren. Als u problemen heeft met het lezen van kleine letters, zoals bijvoorbeeld in de krant, dan kunt u een leesloep gebruiken. Deze zorgt ervoor dat u iedere morgen weer uw krant kunt lezen. U zult zich weer comfortabel voelen wanneer u weer beter kunt zien en horen. Het deelnemen aan gesprekken is weer als vanouds en ook het lezen van uw favoriete boek is weer mogelijk!

Zelf uw gezondheid in de gaten houden met medisch meetapparatuur

Wanneer u een hogere leeftijd bereikt, is het belangrijk uw gezondheid goed in de gaten te houden. U kunt natuurlijk eens in de zoveel tijd naar de dokter gaan om u te laten wegen en uw bloeddruk te laten controleren maar u kunt het ook zelf doen! In de online zorgwinkel van Wellsana vindt u een ruim aanbod aan medische meetapparatuur. Meet voortaan zelf eenvoudig uw bloeddruk op. De bloeddrukmeters van Wellsana werken snel, veilig, eenvoudig en zijn net zo nauwkeurig als de bloeddrukmeter van uw arts. Wanneer u wat ouder bent, is het belangrijk uzelf regelmatig te wegen. Daarom is het belangrijk dat u een betrouwbare personenweegschaal thuis heeft staan. Deze laat u nauwkeurig uw gewicht zien. Wanneer u optimaal inzicht wilt hebben in uw gezondheid kunt u ook uw eigen cholesterol, suiker en urinezuur meten met de Lifetouch Multi. Wanneer u een goed zicht heeft op uw eigen gezondheid voelt u zich waarschijnlijk zelfverzekerder en prettiger. Gezond eten, voldoende beweging en een goede nachtrust dragen bij aan een goede gezondheid en ook de producten van Wellsana doen dat.

Maak uw dagelijkse bezigheden eenvoudiger met de praktische hulpmiddelen van Wellsana

In onze online zorgwinkel vindt u meer dan alleen gezondheidsproducten. Zo vindt u hier ook een verscheidenheid aan praktische hulpmiddelen die u helpen om klussen en bezigheden in en rondom uw huis te vergemakkelijken. Voor de badkamer, slaapkamer en de auto bieden we hulpjes waarmee u makkelijk uw bed, douche en auto in en uit kunt stappen. Voor het zemen van uw ramen kunt u gebruik maken van de raamwisser met een extra lange steel waarmee u met gemak hoge ramen kunt zemen. Het nemen van een douche of bad kan weer als ontspannen worden ervaren met een badzitje of een douchekrukje. Deze verminderen het risico van vallen. Als u liever te voet gaat maar lopen niet meer zo makkelijk gaat als vroeger dan kunt u gebruik maken van een handige wandelstok of een praktische rollator. Bij Wellsana vindt u zeker wat u zoekt. Wij bieden een goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn constant op zoek naar nieuwe innovatieve producten om uw leven net een beetje aangenamer te maken.