Nouja zeg! Geen kortingscodes ?

Er zijn voor deze winkel nog geen kortingcodes of aanbiedingen beschikbaar, kom binnenkort nog eens terug!

 

Scentchips®, heerlijke geuren voor in je huis

Jij bent uniek. Jouw voorkeur voor geuren is dat ook. Scentchips® heeft de grootste keuze in geuren en geurt het langst van allemaal. In het uitgebreide assortiment verschillende geurproducten vind je altijd een geur die bij je past. Geniet!

Creëer een persoonlijke en unieke geurbeleving in huis met de geurproducten van Scentchips®. Mix verschillende geuren en ontdek de geur die bij jou past. In ons assortiment vind je verschillende geurproducten die op variërende wijze voor meer sfeer in huis zorgen. Met onze Scentchips combineer je verschillende geuren in een brander; je creëert dus echt je eigen geur. Pas de geurmix op de tijd van het jaar aan, of kies voor een scent waar jij vrolijk van wordt. De mogelijkheden en het plezier zijn vrijwel eindeloos. Zorg voor een frisse geur in huis met de Scentchips® van World of Scentchips. Bestel jouw favoriete producten vandaag nog online of vind een winkel bij jou in de buurt!

Online ScentChips bestellen

Je favoriete scents in een handige brander; dat is het gemak van onze Scentchips. Met 120 verschillende geuren hebben we iedere natuurlijke, frisse, zoete, oriëntaalse of fruitige geur die je je kunt bedenken in ons assortiment. Je kunt de ScentChips eenvoudig bestellen per 8, 13, 26 of 38 stuks. Wil je veel mixen, of heb je een favoriete geur die je iedere dag gebruikt? Bij World of Scentchips stem je jouw bestelling af op je eigen voorkeuren. Over je eigen voorkeur gesproken: door een account aan te maken kun je eenvoudig jouw favoriete geuren opslaan, zodat je deze de volgende keer weer kunt bestellen.

De lekkerste scents voor jou geselecteerd

Met 120 verschillende scents hebben we bijna iedere geur die je kunt bedenken in ons assortiment. Bij het selecteren van deze Scentchips hebben we voor veel variatie gekozen. Zo is er keuze genoeg en vind jij dus altijd een geur die bij jou past. Dankzij de verschillende formaten doosjes kun je ervoor kiezen om te experimenteren met kleinere hoeveelheden. Heb je een favoriete geur waar je geen genoeg van krijgt? Dan is een L- of XL-doosje zeer geschikt. Met respectievelijk 26 en 38 ScentChips per doosje zit je dan voorlopig wel goed.

Scentchips als geschikt cadeau

Wil je iemand graag verrassen met geurproducten van Scentchips, maar weet je niet precies welke geuren hij of zij lekker vindt ruiken? Dan heb je met een bewaardoos van ScentChips het perfecte cadeau te pakken. In een verzameldoos zitten 36 verschillende geuren met vier ScentChips per geur. In totaal zitten er dus 144 ScentChips in een doos. We hebben verschillende soorten verzameldozen, zodat je een cadeau kunt kiezen dat past bij de ontvanger.

Stel jouw eigen geur samen

Creëer warmte en sfeer in huis met onze ScentChips en laat je creativiteit los in een zoektocht naar de lekkerste scents. Je stelt eenvoudig een scent samen door verschillende ScentChips te combineren. Je kunt wel acht uur lang genieten van de geur, waardoor het gebruiken van ScentChips dus een duurzame oplossing is. Je kunt de ScentChips overal gebruiken om een lekkere geur in of rondom het huis te krijgen. Geniet van de frisse geuren in de tuin, in de woonkamer, in de badkamer of gebruik ScentChips om je keuken weer lekker te laten ruiken na het koken. De mogelijkheden zijn eindeloos en het plezier is groot.