Wie zijn wij

Zoekkortingscode.nl is vooral op zoek naar Gratis producten en promotiesamples van nieuwe producten of aanbiedingen en deals.

Daarnaast verzamelt Zoekkortingscode kortingscodes, kortingsbonnen, actiecodes en aanbiedingen van meer dan 2500 webwinkels in Nederland om je te helpen besparen op je online aankopen. Iedere keer als je een promotiecode gevonden hebt en die toevoegt aan je winkelwagen krijg je extra korting op je aankoop, op deze wijze kan je wel tot honderden euro’s besparen.

Bespaar bij ons geld op je online aankopen

Dagelijks speurt ons team naar gratis artikelen, kortingscodes en aanbiedingen en plaatst ze op de website. Je vind eenvoudig alle promotiecodes en aanbiedingen van vele winkels en je ziet meteen waar je het meeste geld kunt besparen. Gebruik onze zoekbalk bovenin de pagina en zoek de winkel, merk of product en je krijgt vervolgens alle beschikbare kortingsbonnen en aanbiedingen te zien. Klik op “Pak actie” of “Pak code” de actiecode opent in een nieuw venster. Kopieer en plak de kortingscode in het veld dat zich bevind in het bestelproces van de webwinkel. Nadat je de kortingscode hebt ingewisseld kun je zien dat de korting meteen van het totaalbedrag is afgetrokken. Bij gratis acties of aanbiedingen is geen actiecode nodig en kun je direct doorklikken naar de webshop.

De beste kortingscodes

Met een aantal webwinkels hebben we direct contact, zij geven ons exclusieve kortingscodes die je alleen op Zoekkortingscode.nl kunt vinden. Meestal bespaar je met deze promotiecodes nog meer geld op producten of diensten en kunnen wij je de beste gratis exclusieve gratis actie aanbieden.

Onze wekelijkse nieuwsbrief

Voor de echte koopjesjagers verzenden we een wekelijkse nieuwsbrief met de laatste, gratis acties en kortingscodes van populaire Nederlandse webshops! Meld je nu aan op onze nieuwsbrief.

Hoe wordt er geld verdiend?

Zoekkortingscode.nl is een echte win-win situatie. De webwinkel verkoopt meer producten! Jij krijgt korting op je bestellingen! En Zoekkortingscode.nl krijgt een kleine vergoeding van de webwinkel! Op deze manier blijven we gemotiveerd om dagelijks nieuwe gratis acties, aanbiedingen en kortingscodes op onze website te plaatsen. Gebruik onze kortingscodes en bespaar iedere keer geld als je wat online bestelt.

Vragen

Heb je zelf een winkel en je wilt je kortingscodes plaatsen op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen meestal binnen 24 uur!


Prompt Media / Zoekkortingscode.nl
Postbus 252
9200 AG Drachten
Nederland

E-mailadres: via ons contactformulier

KVK-nummer: 01086975
BTW-nummer: NL001429868B57